Πρόσβαση στο χώρο

Πρόσβαση στο γραφείο/στούντιο

(Σημείο στον Χάρτη):
Σημείο στο χάρτη

Με αυτοκίνητο
(δεν θα δυσκολευτείτε στο parking):

Από Κηφισίας
: Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στρίβουμε αριστερά, στο πρώτο φανάρι μετά το μέγαρο του ΟΤΕ, στην Αγ. Κωνσταντίνου. Όλο ευθεία. Η Αγίου Κωνσταντίνου αλλάζει όνομα και γίνεται Βύρωνος. Η Βύρωνος τελειώνει πάνω σε μία στρογγυλή πλατεία, όπου στρίβουμε δεξιά (Αγωνιστών). Μετράμε (από αριστερά) τέσσερα στενά και ο τέταρτος κάθετος είναι η Πρεβέζης, στην οποία στρίβουμε αριστερά.

Από Αττική οδό: Έξοδος 10α (ερχόμενοι από αεροδρόμιο προς Ελευσίνα)
Έξοδος 10 (Κύμης) (Ερχόμενοι από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο). Πιάνουμε αριστερή λωρίδα αμέσως μόλις βγαίνουμε στην Κύμης και στο πρώτο φανάρι κάνουμε επιτόπια και ανεβαίνουμε την Κύμης ακολουθώντας την πινακίδα για Πεύκη-Μαρούσι. Τελειώνει η Κύμης στην Πλαπούτα όπου πάμε δεξιά και βγαίνουμε στην στρογγυλή πλατεία στα πενήντα περίπου μέτρα μετά. Πάμε αριστερά την Αγωνιστών και μετράμε τέσσερις κάθετους από το αριστερό μας χέρι. Η τέταρτη είναι η Πρεβέζης στην οποία στρίβουμε αριστερά.


Από Ηρακλείου
: Στρίβουμε στην Αμαρουσίου (υπάρχει πινακίδα Πεύκη). Η Αμαρουσίου γίνεται Ειρήνης. Περνώντας τον Βασιλόπουλο στρίβουμε στο φανάρι δεξιά. Στο πρώτο στενό δεξιά και πάλι και παίρνουμε την Θεσσαλονίκης. Μετά την είσοδο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ», στρίβουμε το πρώτο στενό αριστερά (είναι η Πρεβέζης).

Λεωφορεία πρόσβασης:
Από Νέα Ιωνία και Ηράκλειο: 642
Aπό Μαρούσι: 527
Τοπική συγκοινωνία από σταθμούς ΚΑΤ και Νερατζιώτισσας (από Δευτέρα ως Σάββατο)

Κοντινότεροι σταθμοί Μετρό/Προαστιακού: Νερατζιώτισσα, Ειρήνη, Μαρούσι και Ηράκλειο (οι δύο τελευταίοι βολεύουν για ταξί).