Δύο νέες ομάδες διαφορετικού στόχου ξεκινούν!



Ξεκινούν δύο νέες ομάδες με διαφορετικούς στόχους και πλαίσια και που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό....

Νέα ομάδα δραματοθεραπείας ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης. Η ομάδα αυτή θα έχει καθαρά θεραπευτικό χαρακτήρα και θα συνέρχεται μία φορά εβδομαδιαίως για μιάμιση ώρα. Οι συμμετέχοντες πέρα από τον λόγο θα δουλέψουν και με τεχνικές που προέρχονται από τις ψυχοθεραπείες μέσω τέχνης και ιδιαίτερα την δραματοθεραπεία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν από τώρα αν θέλουν να συμμετέχουν στη νεοσύστατη ομάδα. Σε άλλο χρόνο επικοινωνίας θα μπορούσαν να ενταχθούν σε κάποια ήδη υπάρχουσα ομάδα αφού πραγματοποιηθούν μερικές ατομικές συνεδρίες γνωριμίας και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
Μέγιστος αριθμός μελών: 8  (Ελάχιστες θέσεις υπάρχουν ακόμη)...



Ομάδα εμπειρίας με θεραπευτικό μέσο την φωτογραφία:  Αυτή η ομάδα με επιμορφωτικό χαρακτήρα και στόχο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες (του χώρου της ψυχικής υγείας και φωτογράφους που ενδιαφέρονται για την χρήση της φωτογραφίας στην ψυχοθεραπεία). Θα είναι βιωματική και κατά την διάρκειά της οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με πολλές διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές στις οποίες η φωτογραφία αποτελεί την βασικό θεραπευτικό μέσο. Η διάρκεια της ομάδας είναι τρίμηνη (Έναρξη 6 Οκτωβρίου -ως τέλος του χρόνου) και οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα για μιάμιση ώρα (Δευτέρα 6.30μμ-8.00μμ).   Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον δεν υπάρξουν πάνω από τρεις απουσίες.

Και τις δύο ομάδες τις συντονίζει η Δήμητρα Σταύρου, ψυχολόγος/δραματοθεραπεύτρια και μέλος του διεθνούς δικτύου πιστοποιημένων θεραπευτών phototherapy.


Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο ομάδες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2108064426 (αφήνετε μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνό σας στον τηλεφωνητή και για ποια ομάδα ενδιαφέρεστε) ή μέσω μαιλ: dimitrastav@yahoo.com.